Mango Pulp fra Ali Baba.

Kesar Mango Pulp er laget av Kesar-mangoen, kjent som "dronningen av mangoer" på grunn av sin eksepsjonelle sødme, intense aroma og unike smak. Denne mangoen dyrkes primært i Gujarat, India, og er ettertraktet over hele verden.

Alphonso mangoen er kjent for sin rike, kremete tekstur og balanserte sødme. Den har en enestående, tropisk aroma og er mindre syrlig sammenlignet med Kesar.Ali Baba har pakket denne mangoen i en praktisk bokser, som bevarer den autentiske smaken og kvaliteten til mangoen.

Mango Pulp fra Ali Baba er et must for enhver resturant, eller til butikkhyllene. Produktet gir ikke bare en høyere salgsverdi, men også økt kundetilfredshet og lojalitet. Ved å inkludere dette eksklusive og populære produktet i ditt sortiment, kan du differensiere deg fra konkurrentene og tilby dine kunder noe spesielt som de ikke finner overalt.

Slik kan du tilby kundene dine, eller kundene tilby en autentisk, eksotisk smaksopplevelse. Gjør et smart valg for din restaurant eller butikk – handle inn Mango Pulp i dag, da lagret ofte blir fort tomt av dette produktet. 

 • Mange Bruksområder: Mango Pulp kan brukes i et bredt spekter av retter. Lag alt fra eksotiske desserter som mango lassi og mango sorbet, til smakfulle sauser og marinader for kjøttretter. Denne allsidigheten gir deg muligheten for en unik smaksopplevelse.

 • Tidsbesparende: Med ferdiglaget mango pulp sparer du verdifull tid på kjøkkenet. Ingen behov for å skrelle, kutte og purere mangoer – bare åpne boksen og bruk.

 

Her kan du handle produktet her hos oss i Fine Distribution: 

 

Både Kesar og Alphonso mangoer er høyt verdsatte varianter fra India, kjent for sine unike smaker og kvaliteter. Her er noen av de viktigste forskjellene mellom de to:

Kesar Mango

 1. Opprinnelse: Kesar mangoen dyrkes primært i Gujarat, India.
 2. Farge: Denne mangoen har en dyp gul-oransje farge, ofte med en gyllenrød blush på toppen.
 3. Smak: Kesar mango er kjent for sin intense sødme og unike smak, med en kraftig aroma. Den beskrives ofte som svært saftig og litt syrlig.
 4. Størrelse og Form: Kesar mangoer er vanligvis middels store og har en oval form.
 5. Sesong: Kesar mangoer er tilgjengelige fra mai til juli.
 6. Bruksområder: De brukes ofte i desserter, juice, sorbet, og som smakstilsetning i mange retter på grunn av deres søte og rike smak.

Alphonso Mango

 1. Opprinnelse: Alphonso mangoen, også kjent som Hapus, dyrkes hovedsakelig i Maharashtra, spesielt i regionene Ratnagiri og Devgad.
 2. Farge: Alphonso mangoen har en gul farge med en karakteristisk rød blush på toppen når den er moden.
 3. Smak: Alphonso mangoen er kjent for sin rike, kremete tekstur og balanserte sødme. Den har en enestående, tropisk aroma og er mindre syrlig sammenlignet med Kesar.
 4. Størrelse og Form: Alphonso mangoer er litt mindre og har en mer avrundet form sammenlignet med Kesar.
 5. Sesong: Alphonso mangoer er tilgjengelige fra mars til juni.
 6. Bruksområder: De er ofte foretrukket til å spise ferske, men brukes også i mango lassi, desserter, kaker, og til og med i noen krydrede retter.

Sammenligning

 • Smak: Kesar er svært søt med en kraftig aroma og litt syrlighet, mens Alphonso er kremete og balansert søt med en tropisk aroma.
 • Farge og Utseende: Kesar har en dyp gul-oransje farge, ofte med rød blush, mens Alphonso er gul med en rød blush.
 • Bruksområder: Begge brukes i et bredt spekter av retter, men Alphonso er ofte foretrukket som fersk frukt på grunn av sin kremete tekstur, mens Kesar er populær i desserter og juice.

Begge variantene er utmerkede valg, men hvilken du velger kan avhenge av den spesifikke smaken og teksturen du ønsker å tilby i dine retter eller produkter.

Se flere produkter fra Ali Baba her: