Mest vanlige spørsmål?

Feb-Business_9.jpg

Er andre grossister bedre enn Fine Distribution As?

Nei, aldeles ikke. Fine Distribution As er en av de første og største grossistene som er spesialisert innen Indiske, Pakistanske og Afrikanske/Karibiske matvarer samt toalettartikler som har reelle konkurranse dyktige priser og vi er billigere på et stort utvalg enn de fleste grossistene. Vår prisstrategi utgjør lik eller lavere pris på alle varer sammenlignet med andre grossister.

Vår fokus er ikke bare på lavpris, men også på best mulig service til alle tider. Vi setter kunden i fokus og tar vare på Deres behov.

 

Hvordan bruke handlelister

Handlelister er lister av varer du kan lagre for å handle raskere flere ganger. Lag en handleliste for de varene dere handler hver gang eller ofte, her setter du inn alle varer du kjøper fra Fine Distribution As, slik sparer du tid og kan lett huske å bestille det du mangler. Du kan lage handleliste for varer du ofte glemmer.

Du kan legge en vare til i din liste ved å klikke deg helt inni et produkt og på høyre side av bildet kan du velge å legge til i riktige handleliste.

 

Prisnivå

Vi fokuserer på å alltid ha lave priser på hele sortimentet, men det vil ikke si at vi alltid har alt billigere enn hver eneste grossist. Det gir en indikasjon på hvor vi ligger ann. Prisene er påvirket av flere ulike faktorer, fordi de fleste produktene er importert så kan prisendringen bli påvirket av valutaendringen, endringer i toll avgifter osv. Det gjør at prisen endrer seg hver gang varen blir importert. Er du opptatt av å sammenligne, bør du sammenligne en hel handel og ikke bare utvalgte varer. Det viktigste for oss er uansett at du skal være trygg på at vi alltid presser prisen så langt ned vi klarer.

Er vi dyrere, så vil vi gjerne få tilbakemelding på det slik at vi kan gi deg bedre service.

 

Hvor henvender jeg meg hvis jeg ønsker varer som ikke er i utvalget?

Vi fyller hyllene våre hver eneste uke med nye varer, men for at vi skal ha alt du trenger er vi nødt til å få hjelp fra dere. Hvis du etterspør en vare og det er grunn til å tro at etterspørselen er stor, er det høye sjanser for at vi tar det inn. Send oss en tips her!

 

Oppdatere eller endre adresse eller kontaktinformasjon

Du kan endre informasjon ved å klikke på “min side” øverst til høyre på siden deretter “Registrering Profil” eller klikk her.