Bestillingsprosess

Wavy_Bus-17_Single-04.jpg

Bestillingsfrister for levering

Vi leverer innen 2-3 virkedager fra vi mottar bestilling.

 

Når leverer vi?

Vi tilbyr levering fra Mandag-Fredag (utenom hellige dager og lørdager). Vi leverer i Oslo og omegn. Vi bestiller ekstern transport for deg som ønsker levering utenom Oslo og omegn. Du kan selv velge å bestille transport, eller at vi gjør det for deg.

 

Kan jeg få levering samme dag?

Vi har ikke mulighet til å levere samme dag enda, men vi gjør vårt beste til å få det til i den kommende tiden.

 

Hva koster levering i Oslo og omegn?

Vi ønsker å gi kunden mest mulig service og derfor har vi valgt å tilby gratis levering i Oslo og omegn. Dette innebærer på at bestillingen har en sum f.o.m 10 000,- eks. mva på varer som er tilgjengelig. 

 

Hva skjer ved forsinket levering eller plukking?

Det er meget viktig for oss å være presise med plukkingen og leveringen, og vi ønsker at du som kunde selvsagt skal kunne stole på at vi gjør det klart ved avtalt dag og tid. Uansett kan ting gå i motsatt retning. Vi vil alltid informere deg dersom vi ser at vi kan bli forsinket, og vi vil gjøre vårt beste til å estimere når vi kan levere eller gjøre klar for henting. Som regel sender vi SMS, men det kan hende du får en telefon om det skulle være riktigere. Dersom dette skjer, er vi veldig lei oss og vil beklage så mye!

Vi ønsker at du som kunde alltid skal være fornøyd.

 

Avbestilling?

For å avbestille varer er det viktig at dette gjøres innen rimelig tid. Dersom bestillingen er plukket og klar for henting/levering så vil det bli fakturert arbeid dersom hele bestillingen avbestilles. Om det blir avbestilt et par få varer fra en hel bestilling så vil vi klare å hjelpe med det uten ekstra tillegg.